"Тамақ өнімдерін тану" пәнінен "Сүт өнімдер" тақырыпта ашық сабақ жоспары
Материал туралы қысқаша түсінік
Сабақтың негізгі мақсаты – студенттерге сүт өнімдері туралы негізгі түсініктерді беру, олардың түрлерімен таныстыру, қоректік құндылығын және денсаулыққа пайдалы қасиеттерін түсіндіру.
Сабақтың барысында сүт өнімдерінің маңызы мен олардың адам ағзасына әсері туралы жалпы ақпарат беріледі. Студенттерге сүт өнімдерінің құрамындағы негізгі қоректік заттар (ақуыздар, майлар, дәрумендер) және олардың ағзаға қажеттілігі туралы түсінік беріледі.
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Text Centered
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!

Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!

Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз
Барлығы 663 959 материал жиналған
Ұқсас материалдар
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандарты бойынша жасалған. 2022-2023 оқу жылына арналған
Осы аптаның ең үздік материалдары
Іс-шаралар кестесі
Осы аптаның ең үздік материалдары