Материалдар / Сдоба кепкен нандар
Осы тақырыптағы материалдардың барлығын көріңіз!

Сдоба кепкен нандар

Материал туралы қысқаша түсінік
Сдоба және кепкен нандар – нан-тоқаш өнімдерінің екі түрлі тобы. Сдоба өнімдері құрамында май, қант, жұмыртқа, сүт сияқты байытылған қоспалары бар, дәмді әрі жұмсақ болып келеді. Олар тез бұзылады және қысқа мерзімге сақталады. Кепкен нандар (сухари, галета) – ылғалдылығы төмен, екі рет пісірілген немесе арнайы кептірілген өнімдер. Олар қатты, бірақ ұзақ уақыт бұзылмай сақталады. Ерекшелігі – сдобаның дәмі бай, жұмсақ құрылымды болса, кепкен нандардың сақтау мерзімі ұзақ және тасымалдауға ыңғайлы.
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Text Centered
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!


Осы аптаның ең үздік материалдары


Министірлікпен келісілген курстар тізімі
Осы аптаның ең үздік материалдары