Министірлікпен келісілген курстар тізімі
Техника темперирования и приготовление корпусных шоколада
Материал туралы қысқаша түсінік
1. Формирование у студентов практических навыков по темперированию шоколада и технологии приготовления корпусных шоколадных конфет.
2. Научить соблюдать санитарно-гигиенические нормы и правила безопасного труда.
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Text Centered
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!

Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!

Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз
Барлығы 663 959 материал жиналған
Осы аптаның ең үздік материалдары
Осы аптаның ең үздік материалдары












