Министірлікпен келісілген курстар тізімі
Ашық сабақ "Көкөністер мен жемістерден салат әзірлеу технологиясы" 5 сынып
Материал туралы қысқаша түсінік
Сабақтың тақырыбы Жемістер мен көкөністерден салаттар әзірлеу технологиясы Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары 5.2.4.4 - салқын тағамдарды әзірлеу технологиясын білу және қолдану. 5.1.3.1 - шығармашылық идеяларды зерттеу мен дамыту үшін ақпарат көздерімен жұмыс істеу. Сабақтың мақсаты Көкөністер туралы біліктілігін арттыру, салат түрлерімен таныстыру,салаттардың қалай даярланантынын түсіндіру Жетістік критерийлері Оқушылар: • академиялық тілдік дағдыларын қолдана отырып, жасалған жұмыстары мен дайындау тәсілін сипаттай алады; • жобалық бұйымды кезең- кезеңімен орындау барысын түсіндіре (сөйлеу дағдылары) алады; •өз жұмысын және оны орындау бойынша нәтижелеріне талдау жасап, жұмысын таныстыра алады;
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Text Centered
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!

Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!

Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз
Барлығы 663 959 материал жиналған
Осы аптаның ең үздік материалдары
Осы аптаның ең үздік материалдары












