Материалдар / Нанның көгеруі неден болады.

Нанның көгеруі неден болады.

Материал туралы қысқаша түсінік
Нан – адам тағамының негізгі құрамдас бөлігі болып табылады. Алайда, оның көгеруі тағамның сапасын төмендетіп, адам денсаулығына қауіп төндіруі мүмкін. Көгеру процесі әсіресе нанды дұрыс сақтамау жағдайында байқалады. Бұл мәселе өндірісте және тұрмыстық жағдайларда да өзекті болып табылады, себебі көгерген нанды тұтыну адамға түрлі аурулардың таралуына себеп болуы мүмкін деген тұжырым бар. Сонымен қатар, нанның көгеруі өнімнің жойылуына, тағамдық қалдықтардың көбеюіне әкеледі, бұл экологиялық мәселелерге де әсер етеді. Осыған байланысты нанның көгеруінің себептерін анықтап, оған қарсы тиімді шараларды ұсыну – өзекті ғылыми және практикалық мәселе болып табылады.
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Text Centered
Материал жариялап, аттестацияға 100% жарамды сертификатты тегін алыңыз!
Ustaz tilegi журналы министірліктің тізіміне енген. Qr коды мен тіркеу номері беріледі. Материал жариялаған соң сертификат тегін бірден беріледі.
Оқу-ағарту министірлігінің ресми жауабы
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Қазақстан Республикасының білім беру жүйесін дамытуға қосқан жеке үлесі үшін және де Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық материалыңызбен бөлісіп, белсенді болғаныңыз үшін алғыс білдіреміз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Тәуелсіз Қазақстанның білім беру жүйесін дамытуға және білім беру сапасын арттыру мақсатында Республика деңгейінде «Ustaz tilegi» Республикалық ғылыми – әдістемелік журналының желілік басылымына өз авторлық жұмысын жариялағаны үшін марапатталасыз!
Ресми байқаулар тізімі
Республикалық байқауларға қатысып жарамды дипломдар алып санатыңызды көтеріңіз!


Осы аптаның ең үздік материалдары


Министірлікпен келісілген курстар тізімі
Осы аптаның ең үздік материалдары