Дұрыс тамақтанудың негіздері. Ас мәзірін әзірлеу
Материал туралы қысқаша түсінік
САБАҚ: 26 Мектеп: Достық ЖОББМ
Күні Мұғалімнің аты-жөні: Жангазиев Ж.Б
Сынып: 5 Қатысқан саны: Қатыспағандар:
Сабақтың тақырыбы Дұрыс тамақтанудың негіздері. Ас мәзірін әзірлеу
Осы сабақта қол жеткізілетін оқу мақсаттары (оқу бағдарламасына сілтеме) 5.2.4.1 - дұрыс және тиімді тамақтанудың ережелерін сипаттау және зерделеу
5.2.4.2 - дұрыс және тиімді тамақтанудың мәзірін құрастыру
5.1.3.1 - шығармашылық идеяларды зерттеу мен дамыту үшін ақпарат көздерімен жұмыс істеу (оның ішінде ақпараттық-коммуникативтік технологияны қолдану арқылы)
Сабақтың мақсаты Дұрыс және тиімді тамақтану һағидалары туралы білімді қалыптастыру, дұрыс және тиімді тамақтану мәзірін жасау.
Жетістік критерийлері Технологиялық үдерістердің ерекшеліктерін анықтай және зерделей отырып, шығармашылық идеяларды зерттеу мен дамыту үшін ақпарат көздерімен (оның ішінде АКТ қолданып) жұмыс істей алады.
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
22 Тамыз 2024
117
0 рет жүктелген
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Text Centered
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз
Барлығы 663 959 материал жиналған
Ұқсас материалдар
Дайын ҚМЖ. Барлық пәндерден 2022-2023 оқу жылына, жаңа бұйрыққа сай жасалған
01.01.2023
17 863
13 694
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандарты бойынша жасалған. 2022-2023 оқу жылына арналған
Осы аптаның ең үздік материалдары
Іс-шаралар кестесі
Осы аптаның ең үздік материалдары