Ет пен балықтың азықтық құндылығы
Материал туралы қысқаша түсінік
балық өнімдерінің азықтық құндылықтарын қарастырайық.Еттің құндылығы құрамындағы толыққанды нәруыздардың мөлшеріне байланысты болады (14%-23%).Ет құрамындағы майдың мөлшері (2%-37%) және судың мөлшері (47%-75%) жануарлардың түріне байланысты ауытқып отырады. Оның құрамында (0.5%-1.15%) минералдық заттар (фосфор, кальций, магний және темір, тұздар), сонымен қатар А, Д, РРжәне В тобындағы витаминдер болады.
Авторы:
Автор материалды ақылы түрде жариялады.
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
Сатылымнан түскен қаражат авторға автоматты түрде аударылады. Толығырақ
18 Қаңтар 2024
201
0 рет жүктелген
Бұл бетте материалдың қысқаша нұсқасы ұсынылған. Материалдың толық нұсқасын жүктеп алып, көруге болады
Text Centered
Сайтқа 5 материал жариялап, тегін АЛҒЫС ХАТ алыңыз!
Сайтқа 25 материал жариялап, тегін ҚҰРМЕТ ГРОМАТАСЫН алыңыз!
Материал іздеу
Сіз үшін 400 000 ұстаздардың еңбегі мен тәжірибесін біріктіріп, ең үлкен материалдар базасын жасадық. Төменде пәніңізді белгілеп, керек материалды алып сабағыңызға қолдана аласыз
Барлығы 663 959 материал жиналған
Ұқсас материалдар
Дайын ҚМЖ. Барлық пәндерден 2022-2023 оқу жылына, жаңа бұйрыққа сай жасалған
01.01.2023
17 863
13 694
ҚР Білім және Ғылым министірлігінің стандарты бойынша жасалған. 2022-2023 оқу жылына арналған
Осы аптаның ең үздік материалдары
Іс-шаралар кестесі
Осы аптаның ең үздік материалдары